Activitati PAPI

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

11. e - Antreprenor - 2011

Proiectul Economia Bazata pe Cunoastere si-a numit castigatorii concursului de afaceri

e-Antreprenor

A doua editie a concursului e-antreprenor a ajuns la capat si castigatorii au fost anuntati. Echipa de la Hangu Neamt formata din Manager RECL EC. Mihai Conut si Sergiu Vamanu Administratorul Pensiunii Lostrita au acumulat 177 de puncte si s-au situat pe locul 3 fiind premiati cu un Laptop si 1900 de dolari.

Proiectul e-antreprenor, parte a Proiectului Economia Bazata pe Cunoastere, este un concurs organizat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. Concursul este deschis pentru antreprenori din 255 de comunitati care sunt parte a Proiectului Economia Bazata pe Cunoastere si isi propune sa devina un concurs pentru mediul de afaceri local. Participantii sunt incurajati sa dezvolte activitatile inovatoare prin care propriile lor afaceri si economia locala in ansamblul sau poate deveni mai competitiv prin intermediul IT & C.

Un numar de 29 de echipe din 24 de comunitati au aderat la proiect in acest an: Arbore, Balta Alba, Baneasa, Barbuletu, Belin, Candesti, Corabia, Carastelec, Darmanesti, Hangu, Jurilovca, Licurici, Perisor, Rafaila, Roata de Jos, Saschiz, Sangeorgiu de Padure, Saru Dornei, Tandarei, Targu Lapus, Valea Moldovei, Valea Sarii, Visina si Zlatna.

Toate activitatile care au fost parte a competitiei si vor fi finantate de catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale se bazeaza pe initiative inovatoare si instrumentele IT & C. Competitia a avut loc de la douazeci iunie-sapte august 2011. Calendarul de activitati a fost, dupa cum urmeaza: Activitatea 1 - Fii un antreprenor de succes. Activitatea 2: resurse utile pentru afacerea ta. Activitatea 3: Planuri de viitor (planul de afaceri).

Mai multe detalii online la www.ecomunitate.ro, in sectiunea de bussiness.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12